NIQ Brandbank

Self Service Portal

Activați acoperirea completă a conținutului produselor de comerț electronic prin intermediul unei platforme centralizate 

Prezentare generală 
Prezentare generală 

Nu neglijați piața online – câștigați clientul 

Cumpărătorii se așteaptă la un conținut digital robust al produsului de-a lungul procesului de cumpărare, indiferent de canal. Cu toate acestea, utilizatorii de afaceri sunt limitați și se luptă să creeze, să gestioneze și să livreze conținut de produs pe toate canalele. 

Creșteți eficiența și reduceți costurile 
Creșteți viteza de lansare pe piață 
Creșteți vânzările și conversia 
Descriere 
Descriere 

Beneficiați de potențialul din comerțul electronic

Îmbunătățiți experiența cumpărătorului cu investiție minimă prin utilizarea platformei Self Service al NIQ Brandbank, care permite mărcilor să partajeze cu ușurință și la prețuri accesibile conținutul digital al produsului necesar pentru a vinde online către comercianți, ceea ce duce la o mai bună acoperire a conținutului produsului, la creșterea traficului și a ratelor de conversie.

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Caracteristici cheie 
Caracteristici cheie 

1

Obțineți vizibilitate online 

Creșteți gradul de acoperire a produselor online și gestionați întregul sortiment de categorii într-un singur portal centralizat, cu o investiție minimă. 

2

Eliminați complexitatea 

Partajați conținutul produselor dumneavoastră pentru vânzările online, simplificând procesul de gestionare și partajare a conținutului produselor în mai multe puncte finale. 

3

Creșteți loialitatea 

Utilizați o experiență vastă cu un  model de date de renume mondial pentru a oferi cumpărătorilor conținut precis și complet al produsului. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Noutăți
Noutăți

Cum putem ajuta? 

Știm că nu orice întrebare are un răspuns ușor. Spuneți-ne care este situația dumneavoastră sau de ce aveți nevoie și vom lucra cu dumneavoasră pentru a găsi o soluție care să vă facă viața mai ușoară.