NIQ Brandbank

Önkiszolgáló portál 

Az e-kereskedelmi terméktartalmak teljes lefedettségének aktiválása egyetlen központi platformon keresztül. 

Áttekintés 
Áttekintés 

Figyeljen az online piacra – nyerje meg vásárlóit 

A vásárlók pontos digitális terméktartalmat várnak el a vásárlásig vezető úton, függetlenül a csatornától. Azonban a gyártók lehetőségei korlátozottak, és nehezen tudják létrehozni, kezelni és eljuttatni a terméktartalmat minden csatornán. 

Növelje a hatékonyságot és csökkentse a költségeket 
Növelje a piacrajutás sebességét 
Növelje az értékesítést és a konverziót 
Leírás 
Leírás 

Aknázza ki e-kereskedelmi potenciálját még ma 

Javítsa a vásárlói élményt minimális befektetéssel és idő ráfordítással a NIQ Brandbank Önkiszolgáló platformjának használatával, amely lehetővé teszi a márkák számára, hogy egyszerűen és költséghatékony módon osszák meg az online értékesítéshez szükséges digitális terméktartalmat a kiskereskedőkkel, ami jobb terméktartalom-lefedettséget, nagyobb forgalmat és konverziós arányokat eredményez. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Főbb jellemzők 
Főbb jellemzők 

1

Tegye termékeit elérhetővé online

Növelje termékei online lefedettségét, és kezelje az adatokat egyetlen központi portálon keresztül

2

Egyszerűsítse folyamatait

Ossza meg az online értékesítéshez szükséges terméktartalmát oly módon, hogy egyszerűsíti a terméktartalom kezelésének és megosztásának folyamatát több végponton keresztül. 

3

Növelje a vásárlói hűséget

Juttasson el értékes és teljes körű terméktartalmat vásárlói számára a világon már bizonyított adatmodell használatával.

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Források 
Források 

Hogyan segíthetünk? 

Tudjuk, hogy nem lehet minden kérdésre kész válasz. Mondja el nekünk egyedi elképzelését és mi megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást.