NIQ Brandbank

Imaging Oplossingen

Help klanten uw producten via alle kanalen te ontdekken en ermee om te gaan.  

Overzicht 
Overzicht 

Stimuleer betrokkenheid met productafbeeldingen 

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om verder te gaan dan het standaard productbeeld en een best-in-class ervaring te bereiken. Dit doet u door contact te maken met uw klanten dankzij boeiende, op maat gemaakte en informatieve productafbeeldingen in het digitale winkelschap.

Geef uw bedrijf een concurrentievoordeel 
Verhoog de betrokkenheid van klanten 
Stimuleer de loyaliteit en verkoop van klanten 
Beschrijving 
Beschrijving 

Val vandaag op in het digitale winkelschap

Shoppers willen nauwkeurige en betrouwbare productinformatie met één muisklik. Hoewel belangrijke productinformatie gemakkelijk toegankelijk is op productpagina’s, willen shoppers de productgrootte en belangrijke kenmerken kunnen identificeren via productafbeeldingen vanuit de productlijst om een vereenvoudigde en geïnformeerde winkelervaring mogelijk te maken. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Key features
Key features

1

Product Lifestyle Imagery

Breng uw product tot leven en onderscheid u van de concurrentie door op maat gemaakte en creatieve productafbeeldingen voor uw merk te presenteren. 

2

Mobile Optimised Imagery

Presenteer een meer gestroomlijnde versie van uw verpakking, met belangrijke informatie ter ondersteuning van de producten die op mobiele apparaten worden bekeken. 

3

Scaled Product Imagery

Geef de verschillende maten van uw producten duidelijk weer met de exacte afmetingen en gewichten om een weloverwogen aankoopbeslissing mogelijk te maken. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Bronnen
Bronnen

Hoe kunnen we helpen? 

We weten dat niet elke vraag een makkelijk antwoord heeft. Vertel ons uw unieke situatie of wat u nodig hebt, en we zullen met u samenwerken om een oplossing te vinden die uw leven gemakkelijker maakt. 

Related
Related