NIQ Brandbank

B2B2C-platform voor productbeheer

The Shopper Experience Platform

Maak vandaag en morgen gebruik van één oplossing voor uw omnichannel productcontentbehoeften met Het Shopper Experience Platform.

Overview
Overview

Content beheren via verschillende kanalen

Maak gebruik van één oplossing met het Shopper Experience Platform om gecertificeerde content te monitoren, te verbeteren en te distribueren, om te winnen op de digitale plank. Syndicaat GDSN operationele gegevens en marketing content binnen één platform.

Laptop
Zorg voor accurate en volledige data
Breng nieuwe producten snel op de markt
Productinhoud distribueren naar GDSN 
Description
Description

Verkoopconversie en vindbaarheid stimuleren

Ervoor zorgen dat productcontent is geoptimaliseerd en op grote schaal beschikbaar is, kan een uitdagende taak zijn om via verschillende kanalen te beheren.
Win op efficiëntie met het Shopper Experience Platform door één echte end-to-end oplossing te bieden. U kunt uw productinhoud controleren en verbeteren en deze vervolgens distribueren naar de GDSN en de grootste retailers.

Key features
Key features

1

Verbeteren van de gegevenskwaliteit

Maak gebruik van validaties die uitgebreid controleren op onnauwkeurigheden, inconsistenties en fouten voordat u deze terugstuurt naar de GDSN of digitale kanalen.

2

Verenigen & samenwerken

Breng uw B2B- en B2C-gegevens samen en centraliseer al uw gegevens en inhoud in één naadloze oplossing, waardoor de cross-functionele zichtbaarheid en efficiëntie worden verbeterd.

3

Deel content overal

Distribueer uw gegevens en productinhoud eenvoudig naar GS1 Data Pools en rechtstreeks naar het grootste wereldwijde netwerk van retailers.

Bronnen
Bronnen

Hoe kunnen we helpen? 

We weten dat niet elke vraag een makkelijk antwoord heeft. Vertel ons uw unieke situatie of wat u nodig hebt, en we zullen met u samenwerken om een oplossing te vinden die uw leven gemakkelijker maakt. 

Related content
Related content