NielsenIQ Brandbank

Date despre produse îmbogățite

Sprijiniți deciziile de cumpărare prin furnizarea celui mai extins și structurat set de atribute pentru toate produsele

Prezentare generală
Prezentare generală

Datele generează experiențe excepționale

Înțelegerea cumpărătorului este esențială. Având o mai bună înțelegere a ceea ce dorește și are nevoie cumpărătorul și utilizând informații despre datele de vânzări pentru a înțelege de unde vine succesul, veți fi cu un pas înaintea restului.

Valorificarea caracteristicilor produsului
Activați deciziile de cumpărare în cunoștință de cauză
Stimulați personalizarea cumpărătorilor
Descriere
Descriere

Construiți cadrul pentru succesul digital

Câștigați bătălia omnicanal cu soluția NielsenIQ Brandbank Enriched Product Data, oferind o gamă largă de atribute de date provenite de la un produs care poate sta la baza proceselor de afaceri, a interacțiunii cu comerțul electronic, a navigării și filtrării, a bazelor de date interne și a funcționalității de raportare, ceea ce duce la creșterea și eficiența comerțului electronic.

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Caracteristici cheie
Caracteristici cheie

1

Oferiți personalizare

Simplificați descoperirea produselor prin îmbunătățirea funcționalității de căutare și sortare, permițând cumpărătorilor să găsească produse adecvate în funcție de nevoile lor.

2

Creșteți transparența produselor

Să recunoască complexitatea cumpărătorilor și dorința lor de transparență a produselor și de informare pentru a răspunde nevoilor lor de dietă și stil de viață.

3

Pavați calea de cumpărare

Cu date granulare, validate, structurate și standardizate , simplificați modul în care cumpărătorii găsesc, descoperă și se conectează cu produsele pe care le apreciază.

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Resurse
Resurse

Cum putem ajuta?

Știm că crearea unei experiențe personalizate pentru cumpărători poate fi descurajantă. Spuneți-ne situația dumneavoastră unică sau de ce ați putea avea nevoie și vom colabora cu dumneavoastră pentru a înțelege ce atribute de date sunt cele mai importante.

Related
Related