NIQ Brandbank

Gestroomlijnde content met GDSN Connectivty

In Partnership with Pimcore

Gebruikt u het Shopper Experience Platform om er zeker van te zijn dat er aan alle behoeften van uw productinhoud van vandaag en morgen voldaan wordt?

Overzicht
Overzicht

Begin vandaag met uw gegevens in GDSN te verrijken

We zien het belang in van consistente en kwalitatieve productinhoud in de supply chain en digitale kanalen. Om GDSN compatibiliteit te ondersteunen, hebben we onze mogelijkheden uitgebreid op het Shopper Experience Platform.

Verrijk uw productgegevens in GDSN
Voeg uw B2B en B2C gegevens samen
Deel uw gecertifieerde productgegevens
Beschrijving
Beschrijving

Eén oplossing voor de behoeften van uw B2B2C-inhoud

Als onderdeel van onze strategie blijven wij investeren in nieuwe mogelijkheden. Profiteer vandaag nog van onze nieuwe mogelijkheid om B2B en B2C gegevens samen te voegen voor elk niveau in uw producthiërarchie in één Excelbestand van GS1 Data Source. Deel uw gecertifieerde productgegevens onmiddellijk met uw dataontvangers in GDSN.

Belangrijkste kenmerken
Belangrijkste kenmerken

1

Verrijk uw productgegevens in GDSN

Wees bewust, van de sterktes en zwaktes van uw productinhoud en onderneem snel actie om data toe te voegen en productontdekking te boosten.

2

Voeg uw B2B2C gegevens samen

Transformeer uw digitalisatie- en optimalisatiepogingen door B2B en B2C inhoud te verenigen met de enige echte end-to-end oplossing.

3

Deel uw gecertifieerde inhoud

Breng nieuwe producten snel op de markt en stimuleer ontdekbaarheid en voortdurende verbetering van verkoop, zowel online als in de winkel.

Bronnen
Bronnen

Hoe kunnen we u helpen?

Simpel, met NielsenIQ Brandbank. Neem contact op met ons team en wij zetten uw product online in een oogwenk.

Related content
Related content