NIQ Brandbank

Verrijkte en gepersonaliseerde productdata

Ondersteun aankoopbeslissingen door de meest uitgebreide en gestructureerde set kenmerken voor alle producten te leveren

Overzicht
Overzicht

Data zorgt voor uitzonderlijke ervaringen

Uw shopper begrijpen is van cruciaal belang. Door een beter begrip te hebben van wat de shopper wil en nodig heeft, en inzichten te gebruiken op basis van verkoopgegevens om te begrijpen waar succes vandaan komt, bent u de rest een stap voor.

Inspelen op productkenmerken
Maak geïnformeerde aankoopbeslissingen mogelijk
Stimuleer personalisatie van klanten
Beschrijving
Beschrijving
NIQ Brandbank verrijkte productdata  stats image

Bouw het kader voor digitaal succes

Win de omnichannel-strijd met de Enriched Product Data-oplossing van NIQ Brandbank, die een breed scala aan gegevenskenmerken biedt die afkomstig zijn van een product dat bedrijfsprocessen, e-commerce-interactie, navigatie en filtering, interne databases en rapportagefunctionaliteit kan ondersteunen, wat resulteert in e-commercegroei en efficiëntie.

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Belangrijkste kenmerken
Belangrijkste kenmerken

1

Zorg voor personalisatie

Stroomlijn de ontdekking van producten door de zoek- en sorteerfunctionaliteit te verbeteren, zodat shoppers geschikte producten kunnen vinden naargelang hun behoeften.

2

Stimuleer producttransparantie

Erken de complexiteit van shoppers en hun verlangen naar producttransparantie en -informatie om aan hun dieet- en levensstijlbehoeften te voldoen.

3

Effen het pad naar aankoop

Met gedetailleerde, gevalideerde, gestructureerde en gestandaardiseerde gegevens vereenvoudigt u de manier waarop shoppers de producten vinden, ontdekken en ermee in contact komen.

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Bronnen
Bronnen

Hoe kunnen we helpen? 

We weten dat het creëren van een gepersonaliseerde ervaring voor shoppers ontmoedigend kan zijn. Vertel ons uw unieke situatie of wat u nodig hebt, en we zullen met u samenwerken om te begrijpen welke gegevenskenmerken het belangrijkst zijn.

Related
Related