Database met productgegevens

NIQ Brandbank   

Biedt de beste winkelervaring aan door producten beter vindbaar en aantrekkelijker te maken

Overzicht 
Overzicht 

Digitaliseer de winkelervaring  

NIQ Brandbank biedt retailers en merken robuuste B2B2C en rijke content om de omnichannel-ervaring van shoppers te ondersteunen. Het is uniek gepositioneerd om de beste digitale productcontent te herdefiniëren en deze op schaal te leveren. 

Ontdekking en differentiatie verbeteren 
Maak geïnformeerde aankoopbeslissingen mogelijk 
Win shoppers en stimuleer de verkoop 
Wat maakt ons anders? 
Wat maakt ons anders? 

1

Activeer de behoeften van uw shoppers vanuit één bron  

Syndiceer eenvoudig digitale productcontent van meer dan 53.000 wereldwijde merken in meer dan 700 wereldwijde retailers, groothandelaren en applicatieproviders om toegang te krijgen tot het grootste aantal shoppers. 

2

Toegang tot onze uitgebreide ervaring en kennis  

De kwaliteitsexpertise van NIQ Brandbank komt voort uit ons gebruik van wereldwijde best practices. We hebben daarnaast meer dan 20 jaar ervaring in het specialiseren van digitale productcontent voor omnichannel-gebruik in 39 markten. 

3

Geef uw merk een concurrentievoordeel  

Transformeer het vertrouwen van de klant en maak weloverwogen aankoopbeslissingen mogelijk met gegarandeerde digitale productinhoud van hoge kwaliteit, ondersteund door een toonaangevend proces, technologie en automatisering. 

Beschrijving 
Beschrijving 

Ontketen uw omnichannel-potentieel 

De toekomst van commerce gaat over het in handen geven van rijke, complete en vertrouwde content aan het winkelend publiek. Shoppers hebben de tools nodig om te navigeren en de winkelervaring te verfijnen die het beste bij hun behoeften past. De merken en retailers die de relevante content op belangrijke touchpoints leveren, winnen het vertrouwen van de klant en komen als beste uit de bus. 

Ervaar de digitale transformatie 
Ervaar de digitale transformatie