NielsenIQ Brandbank

Globális termékcsere – Brandsync

Fokozza a kereskedelmi partnerek közötti együttműködést a NielsenIQ Brandbank globális GDSN tanúsítvánnyal rendelkező data pool kapcsolatával.  

Áttekintés 
Áttekintés 

A B2B2C termékadatok minőségének javítása 

Ha a termékinformáció elérhető és pontos, akkor Ön időt, pénzt és energiát spórol. A GDSN lehetővé teszi, hogy bármely vállalat, bármely piacon zökkenőmentesen megoszthassa a kiváló minőségű termékadatokat a kereskedelmi partnerekkel.

Ossza meg több partnerével egyszerre 
Javítsa a termékadatok minőségét
Tegye átláthatóvá márkáját
Leírás 
Leírás 

Használja GDSN tanúsítvánnyal rendelkező data pool rendszerünket

A NielsenIQ Brandbank GDSN Connectorja egyesíti az általunk létrehozott, csomagoláson is látható termékinformációkat a GDSN B2B világával – egyesítve a termék tartalmát, hogy a B2B és B2C termékadatok egységes forrását a GS1 GDSN szabványoknak megfelelően biztosítsa. A Brandsync megoldás egy rendkívül hasznos megoldás a globális piacon. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Főbb jellemzők 
Főbb jellemzők 

1

Csökkkentse logisztikai költségeit 

Takarítson meg időt, pénzt és erőforrást a termékek készletszintjeinek és jellemzőinek (súlyainak és méreteinek) jobb láthatóságával. 

2

Optimalizálja a piacralépés sebességét 

Listázzon gyorsan és egyszerűen terméket az adatok szabványosított és azonnali megosztásával a kereskedelmi partnerekkel.

3

Osszon meg B2B és B2C tartamat egyidejüleg

Használja ki az egyedülálló lehetőséget, hogy összekapcsolja a NielsenIQ Brandbank B2C tartalmát a GDSN hálózat által kínált hagyományos előnyökkel. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Források
Források

Hogyan segíthetünk? 

Tudjuk, hogy nem lehet minden kérdésre kész válasz. Mondja el nekünk egyedi elképzelését és mi megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást.

Related
Related